Χρυσός Σκούφος 2010

Γευσιγνωσία κρασιού στη Μαριγούλα!

Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου το βράδυ, ελάτε να δοκιμάσετε βιδιανό κρασί.
 
Το βιδιανό είναι μια λευκή ποικιλία που προέρχεται από την Κρήτη – κυρίως από την περιοχή του Ρεθύμνου. Χρησιμοποιείται για την παραγωγή λευκών ξηρών οίνων, που μερικές φορές ωριμάζουν σε βαρέλι.
 
Το να δοκιμάσει κάποιος βιδιανό αποτελεί πρόκληση από μόνο του, καθώς οι φιάλες που φτάνουν στην αγορά είναι ελάχιστες.
 
Ελάτε στη Μαριγούλα γι αυτήν την πραγματικά σπάνια βραδιά!
Τα Κρασια :
1) Zazazu Sparkling (welcome)
2) Ιδαια γη – Βιδιανό 100%
3) Silva – Βοροινος – Βιδιανό 100%
4) Διαμαντάκης – Βιδιανό 100%
5) Rhous – Skipper – Βιδιανό – Πλυτό (βαρέλι)
6) Δουλουφακης – Ασπρος λαγός Βιδιανό 100% (βαρέλι δρυς – ακακία)
7) Ζαχαριουδακης – Βιδιανό 100% (βαρέλι – δρυς)

Extra :
Διγενακης -«Βίος Πρώτος» Βιδιανό 100%
Μηλιαρακης – Βιδιανό 100%
Μηλιαρακης – «Χελώνα» – Βιδιανό – Roussanne
Ζαχαριουδακης – «Ορθη Πετρα» – Βιδιανό – Sauvignon blanc

Βιδιανό wine tasting : Dégustation

Πρώτο πιάτο: κατσικίσιο τυρί πανέ με μαρμελάδα ντομάτα και ποσέ αχλάδι

Δεύτερο πιάτο: σεβιτσε γαρίδας με μους αβοκάντο

Τρίτο πιάτο: σαλιγκάρια με τραχανά

Τέταρτο πιάτο: λαβράκι αλά πολίτα με πουρέ αγκινάρας Ιερουσαλήμ

Πέμπτο πιάτο: φουαγκρα με τσάτνευ μηλο και ζελέ από γλυκό κρασί

 
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε στο 694.430.7130.