Χρυσός Σκούφος 2010

Κοτοκεφτές με πράσσο και άνηθο

Υλικά που θα χρειαστούμε:

  • 200γρ στήθος κοτόπουλο (κιμά)
  • 100 γρ πράσσο
  • 10γρ άνηθος
  • 1 αυγο
  • 5γρ αλάτι
  • 5γρ πιπέρι
  • 20γρ ελαιόλαδο
  • 50γρ αλεύρι

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε το πράσσο και τον άνηθο και τα βάζουμε σε μία λεκάνη. Έπειτα ρίχνουμε μέσα το κοτόπουλό μας, το αυγό, το αλάτι, το πιπέρι, το ελαιόλαδο και το αλεύρι. Ανακατεύουμε  καλά και πλάθουμε το μείγμα σε κεφτεδακια. Έπειτα ψήνουμε σε δυνατή σχαρα για περίπου 10 λεπτά. Γαρνίρουμε με άνηθο και λεμόνι.