Χρυσός Σκούφος 2010

Διαδρομή προς «Μαριγούλα»

Είναι πολύ απλό να βρείτε την «Μαριγούλα», καθώς βρίσκεται στο κέντρο του Πολυγύρου, ακριβώς πίσω από την Νομαρχία (νυν Περιφέρεια). Όποιον περαστικό και να ρωτήσετε θα σας πει ακριβώς πώς να έρθετε αλλά μπορείτε να ακολουθήσετε και τις ακόλουθες απλές οδηγίες:

Μπαίνοντας από Θεσσαλονίκη, συνεχίζετε ευθεία και δεν στρίβετε αριστερά στην διχάλα, η οποία σας βγάζει στο Νοσοκομείο Πολυγύρου.

Συνεχίζετε όλο ευθεία για περίπου 400 μέτρα περνώντας τα διακοσμητικά φανάρια, έως αρχίσετε να βλέπετε στα δεξιά σας αλλά και μπροστά σας το Ηρώον και το μεγάλο πάρκο του.

Στο σταυδροδρόμι, και πριν μπείτε στην μεγάλη κατηφόρα που οδηγεί προς τον πεζόδρομο, κάνετε έναν μικρό ελιγμό και στρίβετε διαγώνια αριστερά προς το μεγάλο δεσπόζον κτήριο της Νομαρχίας. Στο αριστερό σας χέρι βλέπετε τόσο το νεόδμητο πάρκινγκ του Δήμου όσο και το μεγάλο κτήριο της Νομαρχίας.

Στο τέλος του δρόμου στρίβετε αριστέρα πάνω, και στην πρώτη στροφή επίσης αριστερά, σε περίπου 30 μέτρα από εκεί, βρίσκεται η Μαριγούλα.

Καλώς ορίσατε! Περάστε στο μαγαζί όπου θα σας υποδεχθεί ο Σοφοκλής, έτοιμος να απαγγείλει τον πλούσιο κατάλογο με τον δικό του μοναδικό τρόπο.