Χρυσός Σκούφος 2010
Σαλάτες
  • Ντοματάκια - Γλυστρίδα - Κατσικίσιο Τυρί
  • Ντοματίνια με καυκαλίθρα, μυρώνια και φύτρα τριφυλλιού
  • Ρόκα - Καπαρόφυλλα - Λιαστή Ντομάτα - Κουκουνάρι - Κράνο αποξηραμένο - Κόκκινο πιπέρι
  • Ρόκα - Ντομάτα
  • Ρόκα - Κάπαρη - Ντομάτα
  • Ρόκα - Μαρούλι - Χαλούμι
  • Ρόκα - Ντομάτα - Κατσικίσιο Τυρί
  • Ρόκα - Σπανάκι - Αντζούγια Ισπανίας
  • Γλυστρίδα - Ρόκα
  • Χωριάτικη
  • Αγγουροντομάτα
  • Ντοματοσαλάτα
  • Μαρούλι
  • Λάχανο - Μαρούλι - Μαγιονέζα
  • Μαρούλι με σως Ροκφόρ
  • Μαρούλι - Ρόκα - Κολοκυθάκι - Κουκουνάρι
  • Άισμπεργκ - Μαρούλι - Καπνιστό Σολομό - Αγγουράκι Τουρσί - Κρεμμύδι Φρέσκο - Μουστάρδα - Μαγιονέζα
  • Ριζόφυλλο - Άισμπεργκ - Ραντίτσιο - Γκοργκοντζόλα - Ντρέσινγκ με μέλι, μαγιονέζα, κάρι
  • Σπανάκι - Παρμεζάνα - Λιαστή Ντομάτα - Κουκουνάρι
  • Σπανάκι - Φράουλα - Σουσάμι - Παπαρονόσπορο - Σως με λευκό ξύδι και ζάχαρη
  • Σπανάκι - Ρόκα - Κρουτόν - Αχλάδι - Κουκουνάρι - Λάδι - Οξύμελι
  • Ντοματίνια / Παντζάρι
  • Ζοχιά / Ραδίκια / Βλήτα
  • Σέσκουλα / Μπρόκολο / Κουνουπίδι
  • Λαχανίδα / Βρούβες
  • Σπαράγγια φρέσκα ψητά
  • Σπαράγγια βρασμένα ψητά
  • Λάχανο - Καρότο
  • Πολίτικη
Ορεκτικά
  • Ταραμάς άσπρος
  • Τζατζίκι
  • Χτυπητή
  • Τονοσολάτα
  • Σκορδαλιά
  • Φασόλια γίγαντες
  • Γιαπράκια Μαριγούλας
  • Φάβα
  • Μελιτζάνα γόνδολα στη σχάρα
  • Πιπεράκια με κόκκινη σάλτσα και τυρί
  • Πιπεριές ψητές με σκόρδο
  • Πιπεριές φλωρίνης ψητές
  • Κολοθυκάθια τηγανιτά
  • Μανιτάρια πλευρώτους ψητά με παρμεζάνα ή χωρίς
  • Μανιτάρια πλευρώτους τηγανιτά με τυρί ή χωρίς
  • Πόρτο Μπέλο ψητά με παρμεζάνα ή χωρίς
  • Πόρτο Μπέλο ψητά με γραβιέρα νάξου και κασέρι
  • Πόρτο Μπέλο σωτέ σβησμένα με κονιάκ
  • Πόρτο Μπέλο σωτέ με λεμόνι ή βαλσάμικο
  • Πατάτες τηγανιτές με κεφαλοτύρι ή χωρίς
  • Πατάτα ψητή με λιωμένο βούτυρο και κασέρι
  • Πατάτα ψητή με τέσσερα τυριά
  • Κοτοκεφτές με πράσο
  • Ντοματοκεφτές με λιαστή
  • Ρεβυθοκεφτές
  • Πατατοκεφτές με καπνιστό σκόρδο και σουσάμι
  • Καπαροκεφτές με φινόκιο και κάπαρη
  • Παστουρμαδοπιτάκια
  • Καβουρμοπιτάκια
  • Γαριδοπιτάκια
  • Φλογέρα μανιτάρι
  • Σογάνια (κρεμμύδια γεμιστά με κιμά και τραχανά)
  • Καρπάτσο μοσχάρι
  • Καπνιστή μπριζόλα βουβαλίσια με πορτοκάλι
  • Σύγκληνο μάνης
  • Τηγανιτή ελιά με σύγκληνο μάνης
  • Μπάτζιο με αυγά
  • Παστουρμά με αυγά
  • Σπαράγγια με ασπράδι από αυγό
Κρεατικά
  • Φιλέτο κοτόπουλο σχάρας
  • Φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με ντομάτα-κασέρι, ντομάτα-μοτσαρέλα, ροκφόρ-αγγουράκι τουρσί ή προσούτο-μοτσαρέλα
  • Φιλέτο κοτόπουλο με λευκή σάλτσα και μανιτάρια
  • Κοτόπουλο σωτέ με μουστάρδα
  • Κοτόπουλο σωτέ τσερκέζ
  • Κοτόπουλο σωτέ με μέλι
  • Κοτόπουλο με σάλτσα μανταρίνι και τερίνα πιπεριάς φλωρίνης
  • Μπον φιλέ μοσχαρίσιο στη σχάρα
  • Μπον φιλέ βουβαλίσιο στη σχάρα
  • Στρογγανόφ με βότκα
  • Λουκάνικο χωριάτικο
  • Λουκάνικο νωπό από βουβάλι
  • Λουκάνικο καπνιστό από βουβάλι με τυρί ή κρασί
  • Κεφτεδάκια σχάρας
  • Κεφτεδάκια τηγανητά
  • Κεφτεδάκια με κόκκινη σάλτσα
  • Κεφτεδάκια στη σχάρα από ζυγούρι
  • Αρνί με μαραθόριζα και πράσινες ελιές Χαλκιδικής
  • Ψαρονέφρι σχάρας
  • Ψαρονέφρι γεμιστό με τομάτα-κασέρι, ντομάτα-μοτσαρέλα, ροκφόρ-αγγουράκι τουρσί ή προσούτο-μοτσαρέλα
  • Ψαρονέφρι σωτέ με άσπρη σάλτσα και μανιτάρια, σβησμένο με κονιάκ
  • Ψαρονέφρι σωτέ με κουβερτούρα και πορτοκάλι
  • Ψαρονέφρι σωτέ με αντζούγια και πράσινο πιπέρι
  • Ψαρονέφρι σωτέ με κράνο και κρασί γλυκό λευκό
  • Μεξικάνικο εσκαλόπ με τεκίλα
  • Πανσέτα σχάρας
  • Μπριζολάκια ελευθέρας βοσκής
  • Πανσέτα ελευθέρα βοσκής
  • Αρνίσια παϊδάκια σχάρας
  • Κατσικίσια παϊδάκια σχάρας
  • Ζυγουρίσια παϊδάκια σχάρας
  • Συκωταριά αρνίσια ή κατσικίσια
  • Συκώτι μοσχάρι σχάρας
  • Συκώτι μοσχάρι σχάρας με σκέπη
  • Σεφταλιά σχάρας
Θαλασσινά
  • Σαρδέλα σχάρα / παντρεμένη / γεμιστή με μυρωδικά
  • Γαύρος τηγανητός
  • Μαρίδα τηγανητή
  • Γαύρος σαγανάκι ή αχνιστός
  • Καλαμάρι φρέσκο
  • Καλαμάρι σωτέ με πέστο βασιλικού
  • Θράψαλο στη σχάρα ή τηγανητό
  • Μύδια σαγανάκι
  • Μύδια αχνιστά με κέλυφος
  • Κυδώνια αχνιστά ή ωμά
  • Φούσκες
  • Στρείδια
  • Χταπόδι στη σχάρα
  • Λιαστό χταπόδι
  • Καρπάτσο χταπόδι με μαυροδάφνη και μίσο
  • Σασίμι λαυράκι με μέλι και μίσο
  • Σούσι με χέλι ή σολομό με λιαστή ντομάτα και μαύρο αλάτι
  • Καραβίδες αχνιστές, σαγανάκι ή στη σχάρα
  • Γαρίδες τηγανητές, αχνιστές, σαγανάκι ή στη σχάρα
  • Βάτος αχνιστός, σαγανάκι ή τηγανητός
  • Πεσκανδρίτσα αχνιστή, τηγανιτή, σαγανάκι ή στη σχάρα
  • Μπακαλιάρος φρέσκος
  • Μπακαλιάρος σκορδαλιά
  • Μπαρμπούνι τηγανητό ή στη σχάρα
  • Κουτσομούρα τηγανητή ή στη σχάρα
  • Μυλοκόπι ψητό με πορτοκαλί φάβα, βελουτέ πράσσου και ελληνική τρούφα
  • Μαγιάτικο στη σχάρα
  • Ψάρια εποχής (τσιπούρες, μελανούρια, μουρμούρια κ.ά.)
  • Ταλιατέλες πράσινες ή άσπρες με όστρακα επιλογής ή γαρίδες ή καραβίδες
  • Αχινοσαλάτα
Αλίπαστα
  • Σκουμπρί καπνιστό στη σχάρα
  • Μπακαλιάρος καπνιστός στη σχάρα
  • Χέλι καπνιστό στη σχάρα
  • Λακέρδα
  • Κολιός
  • Αντζούγια κανονική
  • Αντζούγια Ισπανίας
  • Τσιροσαλάτα
  • Γαύρος μαρινάτος
Τυριά
  • Χαλούμι στη σχάρα
  • Ταλαγάνι Μεσσηνίας
  • Μαστέλο Χίου
  • Μανούρα Σίφνου στη σχάρα
  • Φέτα ψητή
  • Μανούρι στη σχάρα
  • Αρσενικό Νάξου
  • Σαν Μιχάλη Σύρου
  • Σπηλιάς
  • Στάνης
  • Αγιοτύρι Ιερισσού
  • Μπάτζιος
  • Μπάτζιος καραμελωμένος
  • Φέτα φακελωμένη με γλυκόξινη σάλτσα και παπαρουνόσπορο
  • Σεβρ Μετσόβου
  • Μαστέλο κατσικίσιο Χίου
  • Πεκορίνο Αμφιλοχίας με μαρμελάδα σύκο ή φράουλα
  • Γραβιέρα Κρήτης
  • Γραβιέρα Νάξου
  • Γραβιέρα Ανωγίων
  • Γραβιέρα Σκύρου (μικρού παραγωγού)
  • Γαλλικό τυρί με στάχτη
Κρασιά
  • Μεγάλη ποικιλία λευκών κρασιών
  • Αβαντίς Λευκό ή Sauvignon
  • Αβαντίς Δυός
  • Κτήμα Μιχαλάκη Λευκό
  • Μαλαγοζία Πόρτο Καρρά
  • Ήδυσμα Δρυός Chardonnay
  • Ηλιάτορας Chardonnay
  • Βίβλια Χώρα Chardonnay
  • Σκούρα Αρμύρα
  • Χατζημιχάλη Chardonnay Αλεπότρυπα
  • Κτήμα Γεροβασιλείου Chardonnay / Viogner
  • Κτήμα Αργυρού Βαρέλι
  • Σαντορίνη Χατζηδάκη
  • Σαμαρόπετρα
  • Πρεκνιάρικο Χρυσοχόου
  • Chateau Julia Semillon
  • Trebbiano Ν. Λαζαρίδη
  • Chardonnay Αρβανιτίδη (βιολογικής καλλιέργειας)
  • Αβαντίς Μελίτης
  • Μεγάλη ποικιλία κόκκινων κρασιών
  • Κτήμα Άλφα Ερυθρό
  • Κτήμα Μιχαλάκη Ερυθρό
  • Τέχνη Αλυπίας Ερυθρό
  • Κοκκινόμυλος
  • Chateau Julia Merlot
  • Νάουσα Καρυδά
  • Γιαννακοχώρι
  • Κρατιστός
  • Μετόχι Τσάνταλη
  • Κατώγι Αβέρωφ
  • Κτήμα Μερκούρη
  • Δυο Ελιές
  • Μηδέν Αγάν
  • Grand Cuvee Σκούρα
  • Γεροντόκλημα Ρεματιάς Merlot - Syrah
  • Pinot Noir Παπαϊωάννου
  • Κτήμα Τσελέπου
  • Τέχνυ Αλυπίας Ροζέ
  • Αβαντίς Ροζέ
  • Βίβλια Χώρα Ροζέ
Ποτά - Μπύρες
  • Ούζο 12
  • Ούζο Τσάνταλη
  • Ούζο Πλωμαρίου
  • Ούζο Μίνι
  • Ούζο Δίμηνο
  • Ούζο Μαγεία
  • Ούζο Βαρβαγιάννη μπλε ή πράσινο
  • Ούζο Πιτσιλαδή
  • Δύραμος Δράμας
  • Ούζο Απαλαρίνα Εν Χίω
  • Ούζο Φήμη Μυτιλήνης
  • Ούζο Ματαρέλη Μυτιλήνης
  • Ούζο Λέσβος
  • Ούζο 10 Ξάνθης
  • Amstel
  • Heineken
  • Μύθος
  • Kaiser
  • Fischer
  • Καπνιστή μπύρα Schlenkerla
  • Red Donkey Σαντορίνης
  • Yellow Donkey Σαντορίνης
  • Αφιλτράριστη μπύρα Χίου
  • Ionian βαρέλι Pils
  • Κερκυραϊκή κόκκινη
  • Κερκυραϊκή μαύρη
  • Τσίπουρο Οικογένειας Αποστολάκη
  • Τσίπουρο Ηδονικό Λαζαρίδη
  • Τσίπουρο Μπαμπατζιμ
  • Τσίπουρο Κατώϊ Αβέρωφ
  • Τσίπουρο Τυρνάβου
  • Τσικουδιά
  • Κούμαρο τοπικό παραδοσιακό
Επιδόρπια
  • Πανακότα με εσπρέσο
  • Τσιζ κέικ με κατίκι
  • Μπάρα σοκολάτας με ελαιόλαδο και καραμέλα
  • Ζελέ με γκρέιπφρουτ
  • Φρούτα εποχής
  • Χαλβάς με ινδοκάρυδο και πορτοκάλι
  • Χαλβάς της Μαριγούλας
  • Γλυκά κουταλιού (εποχής)
  • Ρετσέλι (από μεγάλη κολοκύθα)
  • Κυδώνι στο φούρνο