
- Ντοματάκια - Γλυστρίδα - Κατσικίσιο Τυρί
- Ντοματίνια με καυκαλίθρα, μυρώνια και φύτρα τριφυλλιού
- Ρόκα - Καπαρόφυλλα - Λιαστή Ντομάτα - Κουκουνάρι - Κράνο αποξηραμένο - Κόκκινο πιπέρι
- Ρόκα - Ντομάτα
- Ρόκα - Κάπαρη - Ντομάτα
- Ρόκα - Μαρούλι - Χαλούμι
- Ρόκα - Ντομάτα - Κατσικίσιο Τυρί
- Ρόκα - Σπανάκι - Αντζούγια Ισπανίας
- Γλυστρίδα - Ρόκα
- Χωριάτικη
- Αγγουροντομάτα
- Ντοματοσαλάτα
- Μαρούλι
- Λάχανο - Μαρούλι - Μαγιονέζα
- Μαρούλι με σως Ροκφόρ
- Μαρούλι - Ρόκα - Κολοκυθάκι - Κουκουνάρι
- Άισμπεργκ - Μαρούλι - Καπνιστό Σολομό - Αγγουράκι Τουρσί - Κρεμμύδι Φρέσκο - Μουστάρδα - Μαγιονέζα
- Ριζόφυλλο - Άισμπεργκ - Ραντίτσιο - Γκοργκοντζόλα - Ντρέσινγκ με μέλι, μαγιονέζα, κάρι
- Σπανάκι - Παρμεζάνα - Λιαστή Ντομάτα - Κουκουνάρι
- Σπανάκι - Φράουλα - Σουσάμι - Παπαρονόσπορο - Σως με λευκό ξύδι και ζάχαρη
- Σπανάκι - Ρόκα - Κρουτόν - Αχλάδι - Κουκουνάρι - Λάδι - Οξύμελι
- Ντοματίνια / Παντζάρι
- Ζοχιά / Ραδίκια / Βλήτα
- Σέσκουλα / Μπρόκολο / Κουνουπίδι
- Λαχανίδα / Βρούβες
- Σπαράγγια φρέσκα ψητά
- Σπαράγγια βρασμένα ψητά
- Λάχανο - Καρότο
- Πολίτικη
- Ταραμάς άσπρος
- Τζατζίκι
- Χτυπητή
- Τονοσολάτα
- Σκορδαλιά
- Φασόλια γίγαντες
- Γιαπράκια Μαριγούλας
- Φάβα
- Μελιτζάνα γόνδολα στη σχάρα
- Πιπεράκια με κόκκινη σάλτσα και τυρί
- Πιπεριές ψητές με σκόρδο
- Πιπεριές φλωρίνης ψητές
- Κολοθυκάθια τηγανιτά
- Μανιτάρια πλευρώτους ψητά με παρμεζάνα ή χωρίς
- Μανιτάρια πλευρώτους τηγανιτά με τυρί ή χωρίς
- Πόρτο Μπέλο ψητά με παρμεζάνα ή χωρίς
- Πόρτο Μπέλο ψητά με γραβιέρα νάξου και κασέρι
- Πόρτο Μπέλο σωτέ σβησμένα με κονιάκ
- Πόρτο Μπέλο σωτέ με λεμόνι ή βαλσάμικο
- Πατάτες τηγανιτές με κεφαλοτύρι ή χωρίς
- Πατάτα ψητή με λιωμένο βούτυρο και κασέρι
- Πατάτα ψητή με τέσσερα τυριά
- Κοτοκεφτές με πράσο
- Ντοματοκεφτές με λιαστή
- Ρεβυθοκεφτές
- Πατατοκεφτές με καπνιστό σκόρδο και σουσάμι
- Καπαροκεφτές με φινόκιο και κάπαρη
- Παστουρμαδοπιτάκια
- Καβουρμοπιτάκια
- Γαριδοπιτάκια
- Φλογέρα μανιτάρι
- Σογάνια (κρεμμύδια γεμιστά με κιμά και τραχανά)
- Καρπάτσο μοσχάρι
- Καπνιστή μπριζόλα βουβαλίσια με πορτοκάλι
- Σύγκληνο μάνης
- Τηγανιτή ελιά με σύγκληνο μάνης
- Μπάτζιο με αυγά
- Παστουρμά με αυγά
- Σπαράγγια με ασπράδι από αυγό
- Φιλέτο κοτόπουλο σχάρας
- Φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με ντομάτα-κασέρι, ντομάτα-μοτσαρέλα, ροκφόρ-αγγουράκι τουρσί ή προσούτο-μοτσαρέλα
- Φιλέτο κοτόπουλο με λευκή σάλτσα και μανιτάρια
- Κοτόπουλο σωτέ με μουστάρδα
- Κοτόπουλο σωτέ τσερκέζ
- Κοτόπουλο σωτέ με μέλι
- Κοτόπουλο με σάλτσα μανταρίνι και τερίνα πιπεριάς φλωρίνης
- Μπον φιλέ μοσχαρίσιο στη σχάρα
- Μπον φιλέ βουβαλίσιο στη σχάρα
- Στρογγανόφ με βότκα
- Λουκάνικο χωριάτικο
- Λουκάνικο νωπό από βουβάλι
- Λουκάνικο καπνιστό από βουβάλι με τυρί ή κρασί
- Κεφτεδάκια σχάρας
- Κεφτεδάκια τηγανητά
- Κεφτεδάκια με κόκκινη σάλτσα
- Κεφτεδάκια στη σχάρα από ζυγούρι
- Αρνί με μαραθόριζα και πράσινες ελιές Χαλκιδικής
- Ψαρονέφρι σχάρας
- Ψαρονέφρι γεμιστό με τομάτα-κασέρι, ντομάτα-μοτσαρέλα, ροκφόρ-αγγουράκι τουρσί ή προσούτο-μοτσαρέλα
- Ψαρονέφρι σωτέ με άσπρη σάλτσα και μανιτάρια, σβησμένο με κονιάκ
- Ψαρονέφρι σωτέ με κουβερτούρα και πορτοκάλι
- Ψαρονέφρι σωτέ με αντζούγια και πράσινο πιπέρι
- Ψαρονέφρι σωτέ με κράνο και κρασί γλυκό λευκό
- Μεξικάνικο εσκαλόπ με τεκίλα
- Πανσέτα σχάρας
- Μπριζολάκια ελευθέρας βοσκής
- Πανσέτα ελευθέρα βοσκής
- Αρνίσια παϊδάκια σχάρας
- Κατσικίσια παϊδάκια σχάρας
- Ζυγουρίσια παϊδάκια σχάρας
- Συκωταριά αρνίσια ή κατσικίσια
- Συκώτι μοσχάρι σχάρας
- Συκώτι μοσχάρι σχάρας με σκέπη
- Σεφταλιά σχάρας
- Σαρδέλα σχάρα / παντρεμένη / γεμιστή με μυρωδικά
- Γαύρος τηγανητός
- Μαρίδα τηγανητή
- Γαύρος σαγανάκι ή αχνιστός
- Καλαμάρι φρέσκο
- Καλαμάρι σωτέ με πέστο βασιλικού
- Θράψαλο στη σχάρα ή τηγανητό
- Μύδια σαγανάκι
- Μύδια αχνιστά με κέλυφος
- Κυδώνια αχνιστά ή ωμά
- Φούσκες
- Στρείδια
- Χταπόδι στη σχάρα
- Λιαστό χταπόδι
- Καρπάτσο χταπόδι με μαυροδάφνη και μίσο
- Σασίμι λαυράκι με μέλι και μίσο
- Σούσι με χέλι ή σολομό με λιαστή ντομάτα και μαύρο αλάτι
- Καραβίδες αχνιστές, σαγανάκι ή στη σχάρα
- Γαρίδες τηγανητές, αχνιστές, σαγανάκι ή στη σχάρα
- Βάτος αχνιστός, σαγανάκι ή τηγανητός
- Πεσκανδρίτσα αχνιστή, τηγανιτή, σαγανάκι ή στη σχάρα
- Μπακαλιάρος φρέσκος
- Μπακαλιάρος σκορδαλιά
- Μπαρμπούνι τηγανητό ή στη σχάρα
- Κουτσομούρα τηγανητή ή στη σχάρα
- Μυλοκόπι ψητό με πορτοκαλί φάβα, βελουτέ πράσσου και ελληνική τρούφα
- Μαγιάτικο στη σχάρα
- Ψάρια εποχής (τσιπούρες, μελανούρια, μουρμούρια κ.ά.)
- Ταλιατέλες πράσινες ή άσπρες με όστρακα επιλογής ή γαρίδες ή καραβίδες
- Αχινοσαλάτα
- Σκουμπρί καπνιστό στη σχάρα
- Μπακαλιάρος καπνιστός στη σχάρα
- Χέλι καπνιστό στη σχάρα
- Λακέρδα
- Κολιός
- Αντζούγια κανονική
- Αντζούγια Ισπανίας
- Τσιροσαλάτα
- Γαύρος μαρινάτος
- Χαλούμι στη σχάρα
- Ταλαγάνι Μεσσηνίας
- Μαστέλο Χίου
- Μανούρα Σίφνου στη σχάρα
- Φέτα ψητή
- Μανούρι στη σχάρα
- Αρσενικό Νάξου
- Σαν Μιχάλη Σύρου
- Σπηλιάς
- Στάνης
- Αγιοτύρι Ιερισσού
- Μπάτζιος
- Μπάτζιος καραμελωμένος
- Φέτα φακελωμένη με γλυκόξινη σάλτσα και παπαρουνόσπορο
- Σεβρ Μετσόβου
- Μαστέλο κατσικίσιο Χίου
- Πεκορίνο Αμφιλοχίας με μαρμελάδα σύκο ή φράουλα
- Γραβιέρα Κρήτης
- Γραβιέρα Νάξου
- Γραβιέρα Ανωγίων
- Γραβιέρα Σκύρου (μικρού παραγωγού)
- Γαλλικό τυρί με στάχτη
- Μεγάλη ποικιλία λευκών κρασιών
- Αβαντίς Λευκό ή Sauvignon
- Αβαντίς Δυός
- Κτήμα Μιχαλάκη Λευκό
- Μαλαγοζία Πόρτο Καρρά
- Ήδυσμα Δρυός Chardonnay
- Ηλιάτορας Chardonnay
- Βίβλια Χώρα Chardonnay
- Σκούρα Αρμύρα
- Χατζημιχάλη Chardonnay Αλεπότρυπα
- Κτήμα Γεροβασιλείου Chardonnay / Viogner
- Κτήμα Αργυρού Βαρέλι
- Σαντορίνη Χατζηδάκη
- Σαμαρόπετρα
- Πρεκνιάρικο Χρυσοχόου
- Chateau Julia Semillon
- Trebbiano Ν. Λαζαρίδη
- Chardonnay Αρβανιτίδη (βιολογικής καλλιέργειας)
- Αβαντίς Μελίτης
- Μεγάλη ποικιλία κόκκινων κρασιών
- Κτήμα Άλφα Ερυθρό
- Κτήμα Μιχαλάκη Ερυθρό
- Τέχνη Αλυπίας Ερυθρό
- Κοκκινόμυλος
- Chateau Julia Merlot
- Νάουσα Καρυδά
- Γιαννακοχώρι
- Κρατιστός
- Μετόχι Τσάνταλη
- Κατώγι Αβέρωφ
- Κτήμα Μερκούρη
- Δυο Ελιές
- Μηδέν Αγάν
- Grand Cuvee Σκούρα
- Γεροντόκλημα Ρεματιάς Merlot - Syrah
- Pinot Noir Παπαϊωάννου
- Κτήμα Τσελέπου
- Τέχνυ Αλυπίας Ροζέ
- Αβαντίς Ροζέ
- Βίβλια Χώρα Ροζέ
- Ούζο 12
- Ούζο Τσάνταλη
- Ούζο Πλωμαρίου
- Ούζο Μίνι
- Ούζο Δίμηνο
- Ούζο Μαγεία
- Ούζο Βαρβαγιάννη μπλε ή πράσινο
- Ούζο Πιτσιλαδή
- Δύραμος Δράμας
- Ούζο Απαλαρίνα Εν Χίω
- Ούζο Φήμη Μυτιλήνης
- Ούζο Ματαρέλη Μυτιλήνης
- Ούζο Λέσβος
- Ούζο 10 Ξάνθης
- Amstel
- Heineken
- Μύθος
- Kaiser
- Fischer
- Καπνιστή μπύρα Schlenkerla
- Red Donkey Σαντορίνης
- Yellow Donkey Σαντορίνης
- Αφιλτράριστη μπύρα Χίου
- Ionian βαρέλι Pils
- Κερκυραϊκή κόκκινη
- Κερκυραϊκή μαύρη
- Τσίπουρο Οικογένειας Αποστολάκη
- Τσίπουρο Ηδονικό Λαζαρίδη
- Τσίπουρο Μπαμπατζιμ
- Τσίπουρο Κατώϊ Αβέρωφ
- Τσίπουρο Τυρνάβου
- Τσικουδιά
- Κούμαρο τοπικό παραδοσιακό
- Πανακότα με εσπρέσο
- Τσιζ κέικ με κατίκι
- Μπάρα σοκολάτας με ελαιόλαδο και καραμέλα
- Ζελέ με γκρέιπφρουτ
- Φρούτα εποχής
- Χαλβάς με ινδοκάρυδο και πορτοκάλι
- Χαλβάς της Μαριγούλας
- Γλυκά κουταλιού (εποχής)
- Ρετσέλι (από μεγάλη κολοκύθα)
- Κυδώνι στο φούρνο